Розата попитала тръна: 
-Защо си ми, виж заради теб, никой не може да ме докосне... 
Тръна отговорил: 
-Всеки ако те докосваше, нямаше да бъдеш толкова красива...
Розата попитала тръна: -Защо си ми, виж заради теб, никой не може да ме докосне... Тръна отговорил: -Всеки ако те докосваше, нямаше да бъдеш толкова красива...

НОВИ ПРОДУКТИ!!!
Серия парфюм DIANA
със съдържание на розово маслоКОНТАКТИ

Офис и складова база в град Плевен
Адрес: България, 5800, град Плевен,
ул. "Плевенска епопея" №13,
Лице за контакти:
Диана Петкова Гергова
Телефон: 0896746044

 

За нас

      С Решение на Плевенски Окръжен съд , по ф.д. №851/11.09.2007 г. е създадено дружество с еднолична собственост на капитала и с наименование "ДИАНА - БГ РОЗА” ЕООД. Дружеството се представлява и управлява от Диана Петкова Гергова
     Адрес:  България, град Плевен, ул. "Плевенска епопея" №13, ЕИК по Булстат: BG114686891.

     Определящото в дейността е разбирането за съвършенството на природата и нейното благотворно въздействие за съхраняване красотата и здравето на човешкото тяло.
  
     Основната дейност на дружесвото до 2014 година  е : Търговско представителство на български производители на козметични стоки за Руската Федерация, Казахстан, Беларусь,  страните от ОНД и асоциираните й членове.
  
   В началото на 2015 г. дружеството "ДИАНА - БГ РОЗА" ЕООД  започва  разработването на козметични  продукти под собствена търговска марка . Производството е насочено главно към природната козметика, на основата на чисти растителни масла  и натурални води, за кожа и коса. Произвежданите натурални продукти осигуряват комплексна грижа за лице, тяло, коса и нокти. Благодарение на своите качествени съставки, продуктите, произвеждани под търговска марка
са ефикасни в борбата с целулита, затлъстяването, стриите, както и за релаксация на тялото.
    
     На 06.04.2016 година, на извънредно заседание на УС на Българо-руската търговско промишлена палата, дружеството "ДИАНА - БГ РОЗА" е прието за член на Палатата.   А през 2017 година, собственика и Управляващият Директор  на "ДИАНА-БГ РОЗА" ЕООД - Диана Петкова Гергова, на проведено редовно ОС на членовете, е избрана за член на КС на БРТПП.  
    

     Натуралните козметични продукти с търговска марка са една самостоятелна пазарна ниша, развиваща се бързо и печелеща все нови и нови потребители.
     Опаковките за персонална и професионала употреба са добре приети в аптечната мрежа, в дрогерии, козметични магазини, СПА центрове и масажни салони.

      "ДИАНА - БГ РОЗА" ЕООД  е експортно ориентирана фирма, която непрекъснато разширява външните си пазари. Дружеството разполага с всички необходими документи и сертификати за търговия с козметични продукти на територията на ЕАИС, както и козметични досиета на всички произведени продукти за търговия на територията на Република България и ЕС.
    Мисията на " ДИАНА - БГ РОЗА" ЕООД  е да задоволи търсенето на висококачествени природни козметични продукти на достъпни цени. Екипът се обучава и усъвършенства в избраното направление с ясната цел да утвърди търговската марка в съзвучие с мотото на фирмата:
"НАЙ-ДОБРОТО ОТ БЪЛГАРИЯ!".


Меню

За нас
Контакти
Полезна информация

Актуално
Контакти