Розата попитала тръна: 
-Защо си ми, виж заради теб, никой не може да ме докосне... 
Тръна отговорил: 
-Всеки ако те докосваше, нямаше да бъдеш толкова красива...
Розата попитала тръна: -Защо си ми, виж заради теб, никой не може да ме докосне... Тръна отговорил: -Всеки ако те докосваше, нямаше да бъдеш толкова красива...

НОВИ ПРОДУКТИ!!!
Серия парфюм DIANA
със съдържание на розово маслоКОНТАКТИ

Офис и складова база в град Плевен
Адрес: България, 5800, град Плевен,
ул. "Плевенска епопея" №13,
Лице за контакти:
Диана Петкова Гергова
Телефон: 0896746044

 

Елитна българска козметика

- ПРОИЗВОДСТВО НА БЪЛГАРСКА КОЗМЕТИКА, ПАРФЮМЕРИЯ И СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ЖЕНИ

     Българската роза е уникално по своята същност растение, не само със своята нежност и благоуханност, а и със своите полезни за задравето на човека качества. Произведените от нея -  розово масло и розовата вода, са незаменима суровина за козметиката и парфюмерията от клас Премиум по цял свят.

     Особенностите на климата в България позволяват на това благородно растение с божествени цветове, да събере сили от самата природа, а след това щедро да ги дари на човека. В това се състои  и главната особеност на българските козметични продукти - благодарение на натуралните и високоефективни съставки, те са подходящи за хора от всякаква възраст.

     Розата се използва за производство на различни средства за грижа за кожата на човека. Било то за сапуни, шампоани, кремове и лосиони, които са подходящи, както за деца, така и за хора, страдащи от алергии.
       Розовата вода, не само почиства, но и увлажнява, еднакво добре , както младата, така и зрялата кожа.
       И за да разберем всички преизмущества, които има българската козметика и парфюмерия, създадена на основата на производите от маслодайна роза, ние с Вас ще преминем през най-вълшебното място от териториите на България - РОЗОВАТА ДОЛИНА. Тя е разположена между градовете Карлово и Казанлък. Преминавайки между розовите поля, където всеки минувач, поглеждайки царствената роза се опиянява от сладкия аромат, който е особено силен в ранните утринни часове. Розата е първото цвете, от което са започнали предците ни в Персия през Х век да дестилират розово масло.
       Като предмет на търговия, розовото масло се е появило на международните пазари през ХVI век. Първите розови насаждения в България са се появили през ХVII век, а Розовата Долина като част от територията на България се е формирала в средата на ХIХ век, в района между Казанлък, Карлово и Стрелча.
     Розата традиционно е наричана "Кралица на цветята", а произведеното от нея розово масло е едно от най-полезните и търсени етерични масла. Розовото масло е основна съставка в козметиката за жени,  не по-малко и в ароматерапията за лечение на смущения в женската полова система.
     
         
       Естествената красота е една от ключовите ценности на !
      Предците ни са казали - "Красотата идва отвътре", и следователно започва своя път към красотата от основите, от естествените неща, реалните и истински емоции. Това е красотата в своята простота! Бъдете себе си! Бъдете красиви! Красотата е здраве и душевна хармония във всичките й форми на проявление.
     Здравето е богатство! Като едни ревностни поддръжници на бизнес с БЛАГОДЕНСТВИЕТО, ние смятаме, че няма по-голямо щастие и богатство от даровете на здравето и именно затова се стремим всеки наш продукт да бъде такъв дар - ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА!

        Нашите намерения и действия са ръководени от добронамерени принципи, които прилагат както ръководството и служителите, така и нещатните сътрудници, участващи в дейността на "ДИАНА - БГ РОЗА" ЕООД. 
        Ние имаме мечти. Мечтите ни вдъхновяват, вдъхват и дават живот на всяка наша мисъл и действие.
        Ние сме мъдри. Мъдростта ни ръководи и чрез нея управляваме нашите действия и емоции.
        Ние сме справедливи. Справедливостта е в основата, на развитието на нашите намерения, решения и действия.
        Ние обичаме живота, даряваме любов и красота, която е в основата на всяка наша мисъл и действие. 
        Ние сме силни. Силата е в основата и развитието на нашите идеи и приоритети.
        Ние сме познавателни. Познанието ускорява и увенчава развитието и усъвършенстването на всички и всичко.
        Ние сме единни. Стремим се към единство, хармония и цялостност в екипната ни работа.    
     Производството на продуктите, произвеждани под търговска марка е насочено главно към природната козметика, на основата на чисти растителни масла и натурални води. Произвежданите  продукти имат високо съдържание на натурални съставки и осигуряват комплексна грижа за лице, тяло, коса и нокти. Благодарение на своите качествени съставки, продуктите са ефикасни в борбата с бръчките, целулита, затлъстяването, стриите, както и за релаксация на тялото.
 ТОП ОФЕРТИ

Парфюм DIANA - ROSE BOUQUETПарфюм DIANA - EXOTIC ROSEПарфюм DIANA - INNER PEACE AND HARMONYПарфюм DIANA - FRESHNESS OF ROSEПарфюм DIANA - YOUTH AND HIGH SPIRITS WITH DIANA ROSESПарфюм DIANA - ROSE TENDERNESS

Меню

За нас
Контакти
Полезна информация

Актуално
Контакти
2024, Всички права запазени. Уеб дизайн & SEO: e-Web.bg